GÜNEŞLİ BARAJI ÇALIŞMALARI

Yıllardır yapılamayan güneşli Barajı, Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol, Güneşli Belediye Başkanımız Sn. Rıza Dilcan ve milletvekillerimizin destekleriyle yapılıyor.

Devasa barajın temeli Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Sn. Bülent Arınç, Orman ve Çevre Bakanı Sn. Veysel Eroğlu, Vali Celalettin Güvenç, Milletvekillerimiz Hüseyin Tanrıverdi, Recai Berber ve çok sayıda partili ve halkın katıldığı büyük bir törenle atıldı.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....