2. Etap TOKİ Projesi Hak Sahibi Listesi

TOKİ ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle, Atatürk Mahallesi’nde yapılan 200 konutluk 2. etap TOKİ projesinin tamamlanmasının ardından hak sahipleri için kura çekimi yapıldı. Toplam 200 konut, 1 ticaret merkezi, 1 mescitten oluşan projenin kura çekilişi Gördes Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleştirildi. Hak sahini listesine aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Gördes İkinci Etap Toki Projesi Hak Sahibi Listesi

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....