YENİ DEVLET HASTANESİ YAPIMI

Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol’un girişimleri, Valilerimiz, Milletvekillerimiz, Sağlık Bölge Müdürlüğü ve İl Genel Meclisi’nin katkılarıyla, ilçemizin yıllardır ihtiyaç duyduğu “Yeni Devlet Hastanesi Binası” yapıldı.

İç donanımı tamamlanan hastane, modern ameliyathaneleriyle, diyaliz makineleriyle hizmet vermeye başladı.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....