TOKİ KONUTLARI GÖRDES’TE YÜKSELDİ

Yıllardır ilçemizin özlemini çektiği TOKİ konutlarının yapımı gerçekleştirildi. İlçemize, Belediye Başkanlığımız ve Toplu Konut İdaresi iş birliğiyle 172 TOKİ konutunun kazandırılması sağlandı. Adnan Menderes Mahallesi’nde inşa edilen TOKİ konutları birçok vatandaşımıza uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olma imkânı sağlandı. TOKİ konutlarında ikamet edecek vatandaşlarımızın yaşam koşullarını kolaylaştırmak amacıyla bu bölgede anaokulu,1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşa edildi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....