TOKİ KONUTLARI GÖRDES’TE YÜKSELDİ

Yıllardır ilçemizin özlemini çektiği TOKİ konutlarının yapımı gerçekleştirildi. İlçemize, Belediye Başkanlığımız ve Toplu Konut İdaresi iş birliğiyle 172 TOKİ konutunun kazandırılması sağlandı. Adnan Menderes Mahallesi’nde inşa edilen TOKİ konutları birçok vatandaşımıza uygun ödeme koşulları ile ev sahibi olma imkânı sağlandı. TOKİ konutlarında ikamet edecek vatandaşlarımızın yaşam koşullarını kolaylaştırmak amacıyla bu bölgede anaokulu,1 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşa edildi.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....