Gördes Belediyesi Taşınmaz Malların Açık arttırma Usulü İle Satışı İlanı

Mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda cinsi, evsafı ve özellikleri gösterilen taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 45. maddesine göre açık arttırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Satışı Yapılacak Taşınmazlar ve İlan Detayları İçin Tıklayınız.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ.....