3 YILDIZLI OTEL ve YAŞAM MERKEZİ PROJESİ

Gördes'in en büyük sorunlarından birisi olan konaklama için Gördes Belediyesi prestij bir proje hazırlıyor.   Gördes'e yakışacak 3 yıldızlı otel ve yaşam merkezi sadece konaklama değil; Türk Hamamı, havuz, sauna, otopark ve konferans-düğün salonu, iş yerleri gibi birçok aktivitenin gerçekleşeceği tam donanımlı bir yaşam merkezi planlanıyor. Tüm bu özelliklerin yer aldığı 3 Yıldızlı Otel ve Yaşam Merkezi Projesinin öngörülen maliyeti yaklaşık 8 Milyon Lira. Gördes Belediyesi tarafından proje için imar planı çalışmaları başlatıldı.

Projenin Diğer Resimleri
Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....