CAMİİ VE İBADETHANE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Gördes Belediyesi ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan camii ve ibadethanelerin her türlü problemiyle yakından ilgileniyor. Belirli periyotlarla temizlik çalışmalarını sürdürerek vatandaşların temiz bir mekanda ibadet etmelerini sağlarken; gerçekleştirdiği çevre düzenleme çalışmalarıyla da camilere modern görünümler kazandırıyor. 2014-2017 yılları arasında Divan Camii, Fatih Camii, Sanayi Camii, Kabasakal Camii, Güneşli Mescit Camii, Kayacık Aşağı ve Yukarı Camii, Karaağaç Camii, Kobaklar Camii, Çiçekli Eskiciler Mescidi başta olmak üzere bir çok camide ve ibadethanede çevre düzenleme, avlu, tuvalet ve iyileştirme çalışmaları yapıldı.

Projenin Diğer Resimleri
Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....