DÜĞÜN SALAONU TADİLATLARI VE YAPIMI

Gördes Belediyesi Düğün Salonu eski ve bakımsız durumdan son derece modern bir hale getirildi. Vatandaşların talepleri doğrultusunda başlatılan çalışmalarla çatı tamamen yenilenerek ve iç mekân ışıklandırmasından, sahnesine, ses sitemine kadar yeniden dizayn edilerek düğün salonu modern bir hal alarak; vatandaşların hizmetine sunuldu. Gördes Belediyesi düğün salonu için yaklaşık 250 bin lira masraf yapılarak düzenlemeye gidildi. Yine mahallelerde yer alan düğün salonlarının, fayans, sıvama, tadilat gibi birçok eksiği Gördes Belediyesi tarafından giderildi. Güneşli, Salur, Karayağcı, Çiğiller, Beğel ve Oğulduruk mahalleleri başta olmak üzere mahallelerde gerekli çalışmalar sürdürülüyor.

Projenin Diğer Resimleri
Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....