HAYAT BOYU KÜLTÜR SANAT MERKEZİ

Gördes'in sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayacak olan “Hayat Boyu Kültür ve Sanat Merkezi Zafer Kalkınma Ajansı, Gördes Kaymakamlığı, Gördes Belediyesi, Gördes Halk Eğitim Merkezi ve Gördes Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde projelendirilerek ve hayata geçirildi. Projenin toplam maliyeti 790 bin TL olup; yaklaşık 400 bin TL’lik kısmı proje ortağı olan Gördes Belediyesi tarafından karşılanmıştır. Vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel hayatlarına katkı sağlayacak olan bu projenin içerisinde 500 kişilik konferans salonu, sanat atölyesi ve müzik odası da bulunuyor.

Projenin Diğer Resimleri
Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....