OKUL BAHÇELERİ ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI

Gördes Belediyesi ilçede eğitimle ilgili her problemle yakından ilgilenerek; okul binalarına çeşitli yatırımlarda bulunuyor. 2009 yılından bu yana bakım ve onarım önceliğine göre birçok okulda çeşitli çalışmalar yürütüldü. Çevre düzenlemeleri, oyun parkları, voleybol ve basketbol sahaları gibi birçok çalışma eğitim camiasının hizmetine sunuldu. Gördes Anadolu İmam Hatip Ortaokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Çağdaş Yaşam Arif Sönmez Anaokulu, Beşeylül İlkokulu, Güneşli İlkokulu, Sağlık Meslek Lisesi, Şehit Makbule Hanım İlkokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Gördes Anadolu Lisesi, Ramazan Tevfik Demirağ Anaokulu, Karayağcı İlkokulu başta olmak üzere birçok okulumuzda çalışmalar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor.

Projenin Diğer Resimleri
Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....