Divan Camii Şadırvanı Göz Kamaştırıyor

Gördes Belediyesi tarafından Divan Camii 'de başlatılan çevre düzenleme çalışmalarının bir kısmı tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunuldu.

Gördes Belediyesi ve hayırsever vatandaşlarımız Nedim Esen ve Nedret Çivi (Esen) işbirliğiyle Divan Camii'nin çevre düzenleme projesi kapsamında şadırvan ve tuvalet yapım çalışmaları sona erdi. Geçtiğimiz günlerde vatandaşların hizmetine sunulan şadırvan görsel ve estetik yönden tam not almayı başardı. Tuvalet genişletme çalışmalarında engelli vatandaşlar ve bayanlar da unutulmadı.

Divan Camii çevre düzenleme çalışmalarının bir kısmı tamamlanırken diğer kısmına da devam edilecek. Camii avlusunda çeşitli çalışmalar yapılacak. Duvarlar ve zemin yenilerek Divan Camii yepyeni bir görünüm kazandırılacak. Dar ve kullanışsız olan camii avlusu geniş ve daha kullanışlı bir hale getirilecek.

Çalışmaların başladığı ilk günden bu yana her aşamayı yerinde takip eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol hayırsever vatandaşlarımızla birlikte yaptığı incelemede; " Camilere olan hizmetlerimizi hiç bir zaman eksik etmedik. İmamlarımızın ve vatandaşlarımızın talepleri sonucunda camilerimizin her eksiğiyle ilgilendik. Bize gelen hiç bir talebi geri çevirmemeye çalıştık. Son olarak Divan Camii'de çevre düzenleme çalışmalarımızı hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla sürdürdük. Bu bağlamda katkılarından dolayı değerli büyüklerim Nedim Esen ve Nedret Çivi (Esen) 'ye tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Çok kullanışlı bir şadırvanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. İlerleyen günlerde de çevre düzenleme çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğiz. Divan Camii gerek avlusu, gerek şadırvanları gerekse tuvaletleriyle yepyeni bir görünüme kavuşacak." Dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....