Gördes Belediyesi'nden Ücretsiz Deneme Sınavı
Gördes Belediyesi ve Gördes Online Sınav Değerlendirme Merkezi işbirliğinde Gördesli öğrencilere YGS Deneme Sınavı yapıldı.

Her yıl üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere sınav atmosferini yaşatmak amacıyla yapılan deneme sınavları gerçeğiyle birebir aynı ortamda yapılıyor. Öğrenciler deneme sınavına girmeden önce güvenlikler tarafından aranıyor. Sınav ciddiyeti göz önünde bulundurularak tüm kurallar bire bir uygulanıyor. Gördes Meslek Yüksek Okulu'nda gerçekleştirilen deneme sınavı sayesinden öğrenciler YGS sınavı öncesinden oldukça önemli bir deneyim kazanmış oluyor.

Sınav öncesinde öğrencilere başarılar dileyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " Öğrencilerimize bu sınav deneyimini yaşatmak için üç yıldan bu yana bu sınavlara destek oluyoruz. Umut ediyoruz ki bu sınavlar öğrencilerimize faydalı olacaktır. Sınavın hazırlanmasında emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....