Başkan Akyol'dan MHP'ye Ziyaret
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Milliyetçi Hareket Partisi Gördes İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat'ı ziyaret ederek "Evet" yazılı pasta ikram etti.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Meclis Üyeleri geçtiğimiz günlerde Mİlliyetçi Hareket Partisi Gördes İlçe Başkanlığı'na atanan Abdürrazik Yonat ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette bir sürprizde gerçekleşti. Başkan Akyol, Başkan Yonat'a Evet yazılı pasta ikram ederek; evet noktasındaki birlikteliğe vurgu yaptı.

Başkan Yonat'a ve yönetimine yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Akyol; " Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Hep birlikte bu zor süreçleri aşacağımıza inanıyorum. 15 Temmuzdaki birlikteliğimiz inşallah referandum da devam eder.  Genel Başkanımız ve Başbakanımız Binali Yıldırım'ın ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bu mücadelesini ilçelerde ve teşkilatlarda da yaşatmak istiyoruz. Bugün Evet yazılı pastamızla Sn. Başkanımızı ziyaret ettik. Evet'i hep birlikte paylaşacağız inşallah. Kendilerine yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yonat; " Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin yolu yolumuzdur. Verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele edeceğiz. Liderimizin de ifade ettiği gibi 'Bu ülke için yeminimiz var vazgeçilmez, Türkiye için Evet' diyeceğiz. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve Belediye Meclis Üyelerine teşkilatım adına teşekkür ediyorum" Dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....