Gördes Midder Temsilciliği Törenle Açıldı
15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi görkemli bir törenle Gördes'te açıldı. Derneğin Gördes temsilciliğine Halil Erden getirildi.

Açılışa Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Altıparmak, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet İnci, MHP İlçe Başkanı Abdürrazik Yonat, MİDDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çağ, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, daire amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış töreni saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ali Ersöz tarafından okunan dua ile açılış programı devam etti.

Açılış konuşmasını yapan MİDDER Gördes Temsilcisi Halil Erden; “Darbecilere karşı canını ortaya koyan aziz şehitlerimizi unutturmamak, 15 Temmuz Ruhunu ebediyen yaşatmak amacıyla kurulan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği'nin Gördes temsilciliğinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin hazırlanmasında büyük emeği olan Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'a, yönetim kurulumuza ve Genel Başkanımız Serhat Çağ'a teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bu önemli günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli Gördesli hemşerilerimize de yönetim kurulum adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 15 Temmuz darbe girişiminde, şehitlere Allah'tan rahmet, gazilere şifalar dileyerek konuşmasına başladı. Başkan Muhammet Akyol; " 15 Temmuz'da büyük bir hainlik yapıldı. Asker elbisesi giymiş eli kanlı hainler bu millete tankla, tüfekle, uçakla saldırarak bu milletin iradesini kırmak istediler. Milletimiz Allah'ın izniyle bu hainlere canı pahasına da olsa fırsat vermedi. Bunlar tabi bitmeyecek. Hain her zaman hain. O yüzden birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeliyiz. İnşallah 15 Temmuz unutmamak, unutturmamak adına MİDDER önemli katkı sağlayacaktır. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gördes'imize hayırlı olsun" dedi.

Derneğin Türkiye genelinde büyük bir yapılanma içinde olduğunu ifade eden MİDDER Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Çağ; "Amacımız 15 Temmuz ruhunu her daim diri tutmak. Bu tarz kalkışmaların haince darbelerin bir daha ülkemizde yaşanmaması adına vatandaşımızı, özellikle gençlerimizi ve bilinçlendirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. 15 Temmuz gecesi milletimiz çok büyük bir ferasetle, dayanışmayla, milli birlikle bu işgal girişimini püskürttü. 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında STK'ların çatısı altında daha güçlü bir şekilde mücadele edilmesi gerektiğini düşünerek bu yola çıktık. MİDDER olarak şu anda yaklaşık 30 il merkezlerinde ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarına ve faaliyetlerine başladı. Bugün Gördes temsilciliğimizi açıyoruz. Gördes temsilcimiz Halil Erden'e bu önemli görevinde başarılar diliyorum. Derneğimiz Gördes'e hayırlı olsun" dedi.

Protokol tarafından açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Sergisi gezildi. Açılış programı boyunca şehitler için vatandaşlara lokma hayrında bulunuldu.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....