BOTAŞ'tan Gördes'e Doğalgaz Ziyareti
Gördes Doğalgaz İletim Hattının ihalesinin yapılması ve yer tesliminin gerçekleştirilmesi sonrası, inşaat sahası ve çalışma güzergahı boyunca yapılacak çalışmaları değerlendirmek üzere BOTAŞ İnşaat ve Kamulaştırma Daire Başkanı Fatih Sel ve Botaş  yapı denetim yetkilileri ile iletim hattı ihalesini alan ACD İnşaat firması yetkilileri Gördes'e geldi.

Yetkililer İstanbul-İzmir Doğalgaz hattından ayrılarak toplam 50.450 metrelik bir hat ile doğalgazı Gördes'e iletecek güzergahta yapılacak çalışmaların iş planı, aplikasyon ve şantiye kurulum çalışmaları konularında bilgilendirme ve değerlendirme yapmak üzere Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin'e bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette BOTAŞ yetkilileri ile mütahhit firma yetkililerinin yanı sıra Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol da hazır bulundu. BOTAŞ ve yüklenici firma yetkililerinin ilçemize fiilen gelerek başlattıkları çalışmalar sebebiyle duydukları memnuniyeti bildiren Kaymakam Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptıkları açıklamada, ucuz ve temiz enerji kaynağı doğalgazın Gördes'e gelmesi için el birliğiyle başlattıkları abonelik çalışmalarından itibaren bugüne kadar verdikleri desteği, inşaat ve iletim hattı çalışmalarında da vereceklerini belirterek ilgililere çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilediklerini belirttiler.

Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....