200 Konutluk TOKİ Projesinin İhalesi Yapıldı
Toplan 10 bloktan (200 Konut) oluşan 2. Etap TOKİ projesinin içerisinde ticaret merkezi, cami ile altyapı ve çevre düzenleme işleri de yer alıyor.

TOKİ tarafından Manisa’nın Gördes İlçesi, Atatürk Mahallesi’nde inşa edilecek 200 konutun ihalesi yapıldı.

Yatay mimari konseptli projede; 2+1 planında inşa edilecek konutlar, zemin+4 yüksekliğinde olacak. Cephe tasarımlarında geleneksel mimari ile modern mimari sentezlendi. Cephelerde zemin kat seviyesine kadar taş kaplama, balkon cephelerinde ve pencere kenarlarında ahşap görünümlü dış cephe elemanları kullanılacak. Projeyle, nitelikli sosyal çevre imkânı sunan yeni bir yaşam merkezi oluşturulacak.

İhalenin yapımının ardından açıklamada bulunarak emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür eden Başkan Muhammet Akyol; "Gördes Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ortaklığında Gördes'imize yeni bir yaşam merkezi daha kazandıracak olmanın gururunu yaşıyoruz. Gördes'imiz her zaman en iyisini hak ediyor. Memleketimize hizmet yolunda gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Gördes'imize hayırlı olsun" dedi

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....