Başkan Muhammet Akyol'un Regaip Kandili Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Regaip kandili ve üç ayların başlangıcı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Muhammet Akyol; yayımladığı mesajda üç ayların başlangıcı Regaip kandiline ulaşmanın heyecanı içinde olduklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Üç ayların başlangıcı olan Regaip kandili, huzur ve bereket iklimi olan mübarek Ramazan ayının da müjdecisidir. Recep ayı ile başlayıp, Şaban ile devam eden ve Ramazan ile son bulan rahmet ve bereket iklimi üç aylara girmiş bulunuyoruz.

Regaip kandilini ve üç aylara ifa edeceğimiz bu günlerde kalplerimizi iyilik ve sevgiyle doldurmalıyız. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve daha saygılı davranması gereken bu ayların; toplumumuza nifak tohumu ekmek isteyenlere inat toplumsal huzurumuzu ve kardeşliğimizi daha da pekiştireceği kanaatindeyim. Birlik ve beraberliğimizin artması, ayrılıkların ve dargınlıkların sona ermesi için gayret göstermeliyiz. İslam alemi açısından oldukça önemli olan üç aylarda; muhtaçların, yetimlerin yardımına koşmalıyız. Geçmişlerimize dua ederek onların ruhlarını da şâd etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni kutluyor, tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum” dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....