Manisa Milletvekili Recai Berber Gördes'te Temaslarda Bulundu
Gördes Belediyesi araç parkını 5 yeni takviyeyle güçlendirdi.  Belediye önünde düzenlenen araçların hizmete giriş törenine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber katıldı. Gördes Belediyesi  araç parkına 2 kamyon,  1 traktör, 1 otobüs  ve 1 ticari araç olmak üzere 5 yeni araçla vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet etmeyi hedefliyor. Araçların yaklaşık maliyeti ise 1 Milyon TL .

Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber Gördes'e bir ziyaret gerçekleştirerek bir takım temaslarda bulundu. Gördes Belediyesi yeni araçların hizmete giriş töreni, Muhtarlar Derneği Açılışı, esnaf, vatandaş ile meslek odaları ziyareti ve ilçede bulunan maden işletmelerini ziyaret etti.

Gördes Belediyesi'nin yeni araçları hizmete girdi.
Belediye önünde düzenlenen araçların hizmete giriş töreni AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber'in katılımıyla gerçekleştirildi. Gördes Belediyesi  araç parkına 2 kamyon,  1 traktör, 1 otobüs  ve a ticari araç olmak üzere 5 yeni araçla vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet etmeyi hedefliyor. Araçların yaklaşık maliyeti ise 1 Milyon TL .

Gördes Belediyesi önünde düzenlenen törene Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ataman Taydaş, Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yeni araçlarla vatandaşlarımıza hizmetlerimize artarak devam edeceklerini ifade ederek; " 2009 Yılındaki belediyenin o günkü şartlarını bilenler biliyor. Tekrar o günlere dönmek istemiyorum. Ancak 2009'dan bu tarafa hem borçlarımızı ödedik hem belediyenin imkanlar ve milletvekillerimizden aldığımız destek ile bütün araçlarımızı bütün ekipmanlarımızı yenilemeye gayret ettik. Parke taşı üretim ve kum çakıl taşı üretim tesislerini kurduk. İleriye yönelik yaptığımız hamlelerle ile bugün 64 mahallemize zorlanmadan hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bugün bu yeni getirilen araçlarımızla daha iyi hizmet yapmayı sürdüreceğiz. Bu araçlarımız ilçemize, memleketimize hayırlı olsun " dedi.

Muhammet Başkanımız Gördes'in çehresini değiştirdi.
Ardından Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un Gördes'in çehresini değiştirdiğini ifade ederek; "  Yerelde Gördes'in bize verdiği destekle Ankara'da elimiz güçlendi.  2009'dan bu yan Gördes büyük bir sıçrayışa geçti. Artık Gördes eski Gördes değil. Bugün hizmete alınan bu araçlarda bu kilometre taşlarından bir tanesi inşallah. Tüm Gördesli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" Dedi.

Muhtarlar Derneği Hizmet Binasının açılışını Recai Berber yaptı.
Gün boyunca Gördes'te temaslarını sürdüren Berber, esnafları ve meslek odalarını ziyaret ederek; vatandaşlarla selamlaştı. Ardından Gördes Belediyesi tarafından Muhtarlar Derneği'ne tahsis edilen, Gördes Kaymakamlığı'nca iç dizaynı yapılan Gördes Muhtarlar Derneği Hizmet Binası'nın açılışını gerçekleştiren Berber Gördes ziyaretini Çiçekli mahallesinde gerçekleştirdiği referandum çalışmalarıyla devam ettirdi.

Meta Maden ve Gördes Zeolite Firmalarına ziyaret.
İlçede bulunan önemli maden işletmelerinden Zorlu Holding'e ait Meta Maden İşletmesi ve Öztürk Gruba ait olan Gördes Zeolite firmasını ziyaret eden Berber, işletmeler hakkında bilgi aldı. Ardından işletme çalışanlarıyla kısa toplantı gerçekleştiren Berber, daha sonra Gördes'ten ayrıldı.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....