Gördes'te Evet Coşkuyla Kutlandı
Gördes'te referandum sonuçlarının açıklanmasının ardından vatandaşlar, Gördes Hükümet Konağı Meydanında toplanarak, Türkiye genelinde  ve Gördes'te çıkan ‘evet’ sonucunu kutladı.

Gördes'te vatandaşlar Türkiye genelinde ve Gördes'te çıkan ‘evet’ sonucunu ellerindeki bayraklarla kutladı. Gördes Hükümet Konağı önünde toplanan yüzlerce vatandaş Türk bayraklarını sallayıp, söylenen şarkılara eşlik etti. Kutlamalara havai fişek gösterisi de eşlik etti. Daha sonra Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol meydanda bulunan vatandaşlara teşekkür konuşması yaptı.

Gördes yüzde 60.3 gibi büyük bir destekle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halkoylaması'nda evete destek vererek, Manisa'da üçüncü ilçe oldu. Akpınar mahallesi yüzde 92.86'lık oy oranıyla birinci, Benliali mahallesi yüzde 91.53'lük oy oranıyla ikinci, Kızıldam mahallesi yüzde 91.35'lik oy oranıyla üçüncü, Deliçoban mahallesi ise yüzde 90.22'lik oy oranıyla dördüncü sırada bulunuyor.

Tüm mahallelerin sonuçlarını ise şu şekilde:

Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....