Gördes Belediyesi'nden İŞKUR Aracılığıyla 90 Kişiye Daha İstihdam
Gördes Belediyesi İŞKUR aracılığıyla Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında  vatandaşları istihdam etmeye devam ediyor.

Gördes Belediyesi ve İŞKUR Manisa İl Müdürlüğü işbirliğinde toplum yararına çalışma programı kapsamında belediyesi bünyesinde çalıştırılacak 90 kişi, geçtiğimiz günlerde noter huzurunda yaptığı kura çekimi ile belirlenmişti. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonucunda hak kazanan 90 kişi 6 ay süreyle Gördes Belediyesi tarafından merkez ve mahallelerde bir çok iş alanında istihdam edilecek.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İŞKUR  Toplum Yararına Çalışma Programı'yla işe başlayacak olan 90 kişiyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. 90 yeni personelle merkez ve mahallelere büyük bir özveriyle hizmet etmeye devam edileceğini söyleyen Başkan Muhammet Akyol, yeni işe başlayacak olan personellere görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Toplum yararına çalışma programı yaklaşık 6 ay sürecek. 6 ay süreyle belirlenen program çerçevesinde merkez ve mahallelere birçok hizmet götürülecek. Parke taşı döşeme, yol çalışmaları, evde temizlik hizmeti ve çevresel temizlik başta olmak üzere merkez ve mahallelerin talepleri dikkate alınarak birçok hizmet etkin bir şekilde verilecek.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....