Gördes'te Dar Gelirli Vatandaşlara Küçükbaş Hayvan Desteği
Gördes’te dar gelirli ailelere destek vermek amacıyla 143 küçükbaş hayvan dağıtıldı.

Gördes Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede tespit edilen maddi durumu yetersiz olan ailelere ilk taksit 36. ayda olmak üzere 6 eşit taksitte faizsiz olarak geri ödeme yapılacak proje ile ailelere küçükbaş hayvan desteğinde bulunuldu.

Gördes Kapalı Sebze Pazarında gerçekleşen dağıtım törenine Gördes Kaymakamı T.Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Güngör Akyol, İlçe, Milli Eğitim Müdürü İ. Coşkun Çelik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Davut Akyol, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplamda 11 aileye 12 adet Kıvırcık Irkı Dişi Toklu ve  1’er adet Kıvırcık Irkı Erkek Toklu olmak üzere toplamda 132 Kıvırcık Irkı Damızlık Dişi Toklu ve 11 adet Kıvırcık Irkı Erkek Toklu küçük baş hayvan dağıtımı gerçekleştirildi. Destek projelerinin 165.000.00-TL bütçe ile uygulandığı belirtildi.

Kaymakam T.Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptıkları konuşmada 143 adet küçükbaş hayvanın hak sahiplerine hayırlı olmasını diledi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....