İftar Çadırı Ramazan Boyunca Vatandaşın Hizmetinde
Gördes Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla kurulan iftar çadırı Ramazan boyunca vatandaşın hizmetinde olacak. Ayrıca evlere yemek servisi bu yıl da devam edecek.

Gördes Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı Ramazan boyunca vatandaşların hizmetinde... Ayrıca evlere yemek servisine bu yıl da devam ediliyor.

Gördes Belediyesi hizmet binasının arkasına kurulan Ramazan çadırında günlük 250 civarında vatandaşın iftarını açabildiğini bununla birlikte merkez mahallelerde 350’ye yakın vatandaşın da evine yemek servisinin yapıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Ramazan ayı münasebetiyle iftar çadırımızı her yıl olduğu gibi bu yıl da kurduk. İftar çadırı bir ay boyunca halkımızın hizmetinde olacak. İftar çadırımız fakir ve kimsesizlere hizmet verdiği gibi, yolda kalmış veya bir şekilde evine ulaşamayanlara da hizmet ediyor" dedi.

Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Başkan Muhammet Akyol; "İftar çadırıyla birlikte merkez mahallelerimizde yaşayan 350’ye yakın vatandaşımız için de evlerine yemek servisinde bulunuyoruz. İftar çadırımızla birlikte toplamda 600’e yakın vatandaşımız bu hizmetten faydalanıyor. İftar çadırı için hazırlanan yemeğe katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşlarımız Gördes Belediyesi’ne müracaat edebilir. Ramazan çadırına bir ay boyunca tüm Gördesli vatandaşlarımızı bekliyoruz. Ramazan ayının, ilçemizin, milletimizin ve ülkemizin huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....