Gördes Belediyesi İkram Çeşmesi Hizmete Başladı
Gördes Belediyesi, Gördes'te bir ilki gerçekleştirerek mobil  İkram Çeşmesini halkın hizmetine sundu. İlçenin çeşitli noktalarına gezerek İkram Çeşmesinden kışın sıcak meşrubatlar, yazın ise limonata gibi soğuk meşrubatlar akacak. Mimari ve görsel olarak dikkat çeken İkram Çeşmesini kurulum aşamasında Kaymakam T. Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol inceledi.

Gördes Belediyesi, Gördes'te bir ilki gerçekleştirerek mobil  ‘İkram Çeşmesi’ni halkın hizmetine sundu. İlçenin çeşitli noktalarına gezerek İkram Çeşmesi’nden kışın sıcak meşrubatlar, yazın ise limonata gibi soğuk meşrubatlar akacak. Mimari ve görsel olarak dikkat çeken İkram Çeşmesini kurulum aşamasında Kaymakam T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Belediye Meclis Üyeleri inceledi.

Gördes Belediyesi, toplum olarak büyük öneme sahip olan ikram ve hayır kültürüne, hayata geçirdiği  projeyle büyük katkı sunuyor. Mobil ‘İkram Çeşmesi’ Gördes Belediyesi’nin özel siparişiyle hazırlanarak ilçeye getirildi. Kış aylarında sıcak meşrubatlar, yaz aylarında ise soğuk meşrubatların akacağı ikram çeşmesinden günde binlerce insan faydalanacak. İlçenin önemli noktalarına belirli sürelerle konulacak İkram Çeşmesi ayrıca mimari ve görsel anlamda da kendisine hayran bırakıyor.

İkram Çeşmesinden ilk olarak Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes'te gerçekleşen Büyükşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grubu İftar Programı'nın ardından Gördes Belediyesi Çay Bahçesi önünde vatandaşlara ve misafirlere meşrubat ikramında bulundu. İkram Çeşmesi Ramazan ayı boyuna farklı camiilerde vatandaşların hizmetinde olacak.

İkram Çeşmesinin hem yaz hem kış döneminde çeşitli noktalarda Gördeslilere ikramlarda bulunacağını ayrıca Ramazan ayı boyunca her akşam farklı bir camiide teravih namazı sonrası vatandaşın hizmetinde olacağını vurgulayan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Gördes Belediyesi olarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için çalışıyor ve projelerimizi hayata geçiriyoruz. Önemsediğimiz ve vatandaşlarımızın da büyük beğenisini kazanacağını düşündüğümüz ve Gördes’te ilk olan İkram Çeşmesi projesini hayata geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Hayır ve ikram kültürümüzün önemli bir parçası. İkram Çeşmemizle bu kültürümüzü daha geniş kitlelere taşıyacağız. Kışın soğuk havalarda vatandaşlarımızın içini ısıtacağız. Yazın ise çeşmeden limonata gibi soğuk meşrubatlar vatandaşlarımızı serinletecek. Mobil İkram Çeşmesi Gördes'imize hayırlı olsun” dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....