Şehit ve Gazi Yakınlarına İftar Programı
Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle, Gördes Belediyesinin ev sahipliğinde Gördes Anadolu Otel'de verilen iftar yemeğinde şehit ve gazi yakınları bir araya geldi.

Ramazan’ın manevi ikliminin en yoğun yaşandığı yerlerden olan Gördes, bu kez şehit ve gazi yakınlarına misafirlik etti. Gördes Belediyesi Anadolu Otel'de düzenlenen iftar programına Kaymakam T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Emniyet Amiri İlker Zeydanlı, Jandarma komutanı Selim Kasacı, İlçe Müftüsü İsmail Hatipoğlu, daire amirleri, şehit ve gazi yakınları katıldı.

Yaptıkları konuşmada şehit ve gazilerin vatanlarını savunma pahasına canlarını ortaya koymaktan çekinmediğine, şehit ve gazilere minnet borçlu olduklarına vurgu yapan Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol şehit ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilenerek; hatıra fotoğrafı çekildi.

İftara katılan şehit ve gazi yakınları, böylesi anlamlı bir organizasyona katılmanın hoşnutluğunu dile getirdi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....