Başkan Akyol'dan İftar Sofrasına Davet
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 17 Haziran Cumartesi günü Hükümet Konağı Meydanında düzenlenecek olan Geleneksel Toplu İftar Sofrasına tüm vatandaşları davet etti.

Gördes Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar sofrası yaklaşık 5 bin vatandaşa ev sahipliği yapabilecek bir şekilde Şehit Makbule Hanım Meydanında 17 Haziran Cumartesi gerçekleştirilecek. Gördes Belediyesi her yıl  başarıyla gerçekleştirdiği ve tüm misafirlerin takdirini aldığı iftar organizasyonu için hazırlıklara başladı.

Geleneksel İftar Sofrasına tüm Gördesli vatandaşların davetli olduğunu söyleyen Başkan Muhammet Akyol, "İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı ve bu iftar sofraları bizlerin bir araya gelmesine, kaynaşmasına, konuşmasına vesile oluyor ve dostluklarımız pekişiyor. Ramazan ayı herkesin bildiği gibi fakiri ve zengini, güçlü ile güçsüzü bir araya getiren önemli bir aydır. Biz de bu bağlamda her yıl büyük bir katılımla birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir iftar organizasyonu düzenliyoruz. Gönül soframızı tüm ilçemizle paylaşıyoruz. Ramazan ayının bereketini hoşgörü ve sevgi ortamında bir kez daha hep birlikte paylaşmak için Geleneksel Toplu İftar Soframıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyor, bu anlamlı günler vesilesiyle Yüce Allah’tan birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Hayırlı Ramazanlar" dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....