Belediyeden Çocuklara Ramazan Eğlencesi
Gördes Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gördes İftar Sofrası'nın ardından çocuklar Hacivat Karagöz ve çeşitli gösterilerle doyasıya eğlendi.

Gördes Belediyesi'nin Engelsizler Parkında düzenlediği Hacivat Karagöz ve çeşitli eğlence gösterileriyle yüzlerce çocuk doyasıya eğlendi. Etkinlik boyunca çocuklara Osmanlı macunu ve pamuk helva dağıtıldı. Çocukların eğlencelerine kısa bir süre ortak olan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol kısa bir konuşma yaparak tüm çocuklara iyi eğlenceler diledi.

Etkinliklere katılan vatandaşlar, Gördes Belediyesi'ne çocuklara yönelik yapılan bu güzel etkinlikten dolayı çok teşekkür etti.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....