Başkan Muhammet Akyol'dan Kadir Gecesi Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, mübarek gecenin tüm mazlumlar ve acı çeken insanlar için kurtuluşa, iyiliklere, güzelliklere vesile olmasını diledi.

Başkan Akyol Kadir Gecesi mesajında şu ifadeler yer verdi: “Mübarek Ramazan ayının sonlarına doğru yaklaşırken Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olan ve bin aydan daha hayırlı olduğu ayetlere sabit olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Rahmet ayı olan Ramazan’da oruç tutarak, zekat vererek, teravih namazlarını hep birlikte büyük bir coşkuyla eda ederek Kadir Gecesi’ne ulaştık. Gördes'te gerçekleştirdiğimiz çeşitli iftar programlarıyla, iftar çadırıyla, evlere yemek servisiyle ve toplu iftar sofrası gibi etkinliklerle, rahmet ayını manasına uygun şekilde yaşamaya gayret ettik. Bizler sofralarımızda huzur içinde iftar açarken Suriye’de, Mısır’da, Myanmar’da, Filistin’de ve dünyanın çeşitli yerlerinde zulüm altında olan kardeşlerimizi de unutmayarak onlara dua  ettik.

Kalplerin arınması, gönüllerin aydınlanması ve huzurumuzun artması açısından büyük bir fırsat olan Kadir Gecesi’ni en güzel şekilde değerlendirirken sıkıntı içinde olan kardeşlerimize dua etmeyi unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; tüm mazlumlar ve acı çeken insanlar için kurtuluşa, iyiliklere, güzelliklere vesile olmasını diliyorum" Dedi

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....