Gördes Belediyesi Yaz Spor Okulu Başlıyor
Gördes Belediyesi tarafından her yıl açılan Yaz Spor Okulu için kayıtlar alınmaya başladı.

Gördes öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği ücretsiz yaz spor okulları için başlayan kayıtlar 3 Temmuz günü sona erecek. Yaz Spor Okulu Ramazan bayramı sonrası 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak. Yaz spor okullarında 3 farklı spor branşında spor eğitimi verilecek. Gördes Belediyesi Yaz Spor Okulundan spor eğitimi almak isteyen Gördesli çocuklar Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden başvuru yapabilecekler.

Kayıtların alınması ardından yaz dönemi boyunca Gördes Belediyesi çocuklara futbol, basketbol, voleybol eğitimleri verecek. Genç sporcular Gördes'e yeni kazadırılan Recep Tayyip Erdoğan Spor Tesislerinde 5 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek spor okullarından faydalanabilecek.

Kayıtların açıldığı ilk günden itibaren çocukların yaz spor okullarına gösterdiği ilgiden büyük memnunluk duyduğunu belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, “Yaz spor okullarımız ile bu yıl da çocuklarımıza yaz aylarını faydalı şekilde değerlendirme imkanı sunacağız. Çocuklarımız sabahları Kuran kusrlarına, öğleden sonra da spor kurslarına devam edecekler inşallah. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın gelişimine katkı vermek, kötü alışkanlık edinmelerinin önünü kesmek adına yaz spor okulları ile miniklerimizin sporu daha sağlıklı ve bilinçli yapmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Miniklerimiz de gösterdikleri ilgi ile ücretsiz düzenlenen yaz spor okullarında yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirme imkanı bulacaklar” dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....