Başkan Akyol'un Ramazan Bayramı Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan Muhammet Akyol, Ramazan Bayramı için yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan ve büyük bir manevi huzurla yaşadığımız mübarek Ramazan-ı Şerif'i geride bırakırken karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörünün en yoğun olarak yaşanacağı bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Milli ve manevi değerlerin pekiştiği, dini şuur ve duyguların geliştiği, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı Ramazan Bayramı, bu açıdan bizler için de tüm İslam âlemi için de birleştirici bir güçtür. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (SAV.) ‘in buyurduğu gibi “Birlikte her zaman rahmet, ayrılıkta ise azap vardır.”

Milletimiz her zaman paylaşmayı seven, ahlaklı, sağduyulu ve vicdan sahibi bir toplum olarak diğer milletlere örnek olmuştur. Muhtaca yardım eli uzatmayı, Peygamber efendimizden aldığımız 'Komşusu açken tok uyumamayı' kendimize düstur edinmiş bir milletiz. Bu yardımlaşma ve dayanışma örneğinin Ramazan Bayramı'nda ve sonrasında da sürdürüleceğine inancımız tamdır.

Cenab-ı Allah'tan Ramazan Bayramı'nda birlik ve beraberliğimizin katlanarak artmasını niyaz ediyorum. Vatanımızı ve milletimizi kahramanca savunurken şehit düşen güvenlik güçlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en samimi duygularımla kutluyor; memleketimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Not: Bayramlaşma programı Ramazan Bayramı'nın 1. günü saat 14.00'da Belediye Çay Bahçesinde yapılacaktır.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....