Vali Güvençer Gördes'te Muhtarları Dinledi
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, ilçemiz mahalle muhtarları ile toplantı yaparak muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinledi.

Ziyaretin ardından Gördes Belediyesi Kültür Sarayı Toplantı Salonunda Vali Güvençer başkanlığında muhtarların istek, öneri ve şikayetlerini dinlemek amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıya Vali Yardımcısı Hüseyin Karameşe, Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, İl Jandarma Komutanı Alb. Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Selim Kasacı, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya, İl Mahalli İdareler Müdürü Polat Yılmaz, İl ve ilçe daire müdürleri ile Gördes ilçesi mahalle muhtarları katıldı.

Vali Güvençer, toplantının açılış konuşmasında karşılaşılan sorunlar, sıkıntılar varsa elbirliğiyle nasıl çözülebileceği arayışı için bir arada olduklarını belirtti. Muhtarların seçildikleri ve hizmet ettikleri mahalle sakinlerini temsil ettiklerini belirten Vali Güvençer, Gördes ve Gördeslileri övdüğü konuşmasında, muhtarların mahalle sakinlerinin sorunlarının çözümünde yanlarında olacaklarını, daire müdürlerinin de sorunların çözümünde muhtarların yanında olacağını söyledi.

Toplantıya ev sahipliği yapan Gördes Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin' de Gördes’te yürütülen kamu hizmetleri hakkında bilgi vererek, böyle bir toplantıda bir araya geldikleri için  Vali Güvençer ve katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra muhtarlar söz alarak imar, elektrik, yol, su, sağlık, eğitim, güvenlik ve müftülüğü ilgilendiren konularda sorunlarını dile getirerek çözümü için talepte bulundular.

Vali Güvençer ve beraberindekiler Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol’u makamında ziyaret ederek Belediyenin yürüttüğü hizmetler ve projeler hakkında bilgi aldı.

Vali Güvençer, Belediye ziyaretinin ardından ilçedeki çay bahçesinde oturarak vatandaşlarla sohbet etti.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....