Gördes'te 15 Temmuz Etkinlikleri Başladı
Gördes’te, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Sabah saatlerinde ilk etkinlik Eski Gördes Kabristanlığında gerçekleştirildi. Burada Kuran-ı Kerim tilaveti yapılarak şehitler için dua edildi. Daha sonra protokol üyeleri şehit mezarlarına çiçek bırakarak dua etti. Merkez Ulu Camiinde şehitler için Mevlid-i şerif okutulduktan sonra limonata ve lokma ikramında bulunuldu. Etkinliğe Kaymakam T. Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çarşamba ve perşembe günü ilçe mahallelerinde bulunan Şehit kabirlerini ziyaretle devam edecek.

14 Temmuz Cuma günü Cuma Namazına müteakiben Merkez Ulu Cami’de Şehitlerimiz adına okunan Hatim-i Şeriflerin duası yapılacak. Ardından 14.30’da Sevgi yolunda 15 Temmuz fotoğraf sergisi ve turnuva finalleri düzenlenecek.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin ana programı 15 Temmuz günü saat 20.00’da devlet hastanesi yanından başlayacak olan Milli Birlik Yürüyüşüyle başlayacak. Ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı’nda sinevizyon gösterimleri, Kuran-ı Kerim tilaveti, canlı yayın bağlantıları, konuşmalar ve mehteran gösterileri düzenlenecek. Saatler 16 Temmuz Pazar günü 00.13’ü gösterdiğinde merkez ve mahallelerdeki tüm camilerde salalar okutulacak. Daha sonra demokrasi nöbeti başlatılacak. Sabah namazıyla program sona erecek.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....