Başkan Muhammet Akyol'dan 15 Temmuz Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Bir Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz'u unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Muhammet Akyol mesajında şu ifadelere yer verdi:

"15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından vatanımızın bütünlüğünü, milletimizin birliğini anayasal düzenimizi ve demokrasimizi hedef alan bir darbe girişimine maruz kaldık. Bu hain darbe girişime karşı milletimizin destansı mücadelesinin, 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Bir Günü'nün bu hafta birinci yıl dönümünü hep birlikte icra ediyor, şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

Vatanımıza ve milletimize karşı yapılan bu ihanet sırasında milletimizin iradesinin yegane temsilcisi olan TBMM bombalanmış, devletimiz' ve milletimizi temsil eden Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın canına kastedilmiştir. Hainler devletimizi korumak ve kollamak üzere yükümlü olan güvenlik kurumlarımıza saldırmış, milletimize ait uçakları, tankları ve silahları yine milletimize karşı kullanmıştır Kısacası hainler Türkiye Cumhuriyeti'ne ve milletimize tarihte görülmemiş bir ihanete kalkışmıştır.

Kahraman milletimiz; FETÖ/PDY üyesi hainler tarafından ülkemize, istiklalimize, istikbalimize ve millet iradesine yönelik gerçekleştiren darbe ve ihanet teşebbüsünü dünyada emsali görülmemiş bir şekilde dil, din, ırk, mezhep ve parti ayrımı gözetmeden hep birlikte püskürtülmüştür.

Darbe kalkışmasının olduğu 15 Temmuz'dan itibaren 27 akşam boyunca Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayip Erdoğan'ın meydanlara inip çağrısının hemen ardından sokakları ve meydanları boş bırakmayan yaşlısıyla, genciyle, sağcısıyla, solcusuyla tek yürek olan Gördesli vatandaşlarımıza minnettar olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim. 27 gün boyunca aziz hemşerilerimizle birlikte Şehit Makbule Hanım Meydanı'nda bayrağımıza, vatanımıza, namusumuza, Kuran'ımıza, dinimize ve bütünlüğümüze bıkmadan, usanmadan, yorulmadan hep birlikte tek yürek olarak sahip çıktık. Bundan sonra da aynı şekilde sahip çıkmaya devam edeceğiz. 15 Temmuzu unutmayacağız, unutturmayacağız.

Geçtiğimiz yıl bu günlerde büyük bir kararlılıkla sürdürdüğümüz milli irade ve demokrasi nöbetleri ile nesiller boyu unutulmayacak bir destana hep birlikte imza attık. Milletimiz bir ve beraber olarak 15 Temmuz öncesinden daha güçlü olarak kutlu yolculuğuna aralıksız devam edecek, ilçemiz de bu doğrultuda gelişmesini aralıksız sürdürecektir. Rabbim ülkemize, milletimize zeval vermesin. Vatanımıza, birliğimize ve beraberliğimize kast edenleri kahhar ismiyle kahreylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehit Makbule Hanım Meydanı'nı geçtiğimiz yıl 15 Temmuz'da 27 gün boyunca boş bırakmayan Gördesli kahraman hemşerilerim başta olmak üzere; hemşerilerimizi yalnız bırakmayan Kaymakamımız T Hakan Bilgin'e, kamu kurumlarımıza, siyasi parti temsilcilerimize, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, dernek ve oda başkanlarına, sendikalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Zaferimizin 1. yıldönümünde ülkemizin geleceği için gözünü kırpmadan canını feda eden 248 demokrasi şehidimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Allah onlardan razı olsun. Vatanımız ve milletimizin özgürlüğü için gazi olan kahraman vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında bugün saat 20.00'da Devlet Hastanesi yanından başlayacak olan Milli Birlik Yürüyüşüne ve ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkında dualar, mehteran, konuşmalar ve canlı yayın bağlantıları gerçekleştirilecek olan Demokrasi Nöbetine tüm halkımızı davet ediyoruz"

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....