Gördes'te 15 Temmuz Milli Birlik Yürüyüşü ve Demokrasi Nöbeti
Gördes'te 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Milli ve Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Milli Birlik Yürüyüşü düzenlendi ardından Demokrasi Nöbeti tutuldu.

Düzenlenen yürüyüşe Gördes Kaymakamı T. Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Orhan Gürbüz, Emniyet Amiri İlker Zeydanlı, Jandarma komutanı Selim Kasacı, Ak Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, siyasi parti temsilcileri, dernek ve oda başkanları, meclis üyeleri, daire amirleri ve binlerce vatandaş katıldı.

Yürüyüş, Devlet Hastanesi önünden başlayarak 15 Temmuz Şehitler Parkına kadar devam etti. Jİlçe Jandarma Komutanlığı önünde okunan İstiklal Marşı'nın ardından yürüyüşe katılan vatandaşlar 'en büyük asker bizim asker' şeklinde slogan attı.

Ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla Demokrasi Nöbeti tutuldu. Dualar, mehteran, konuşmalar, sinevizyon gösterimleri ve canlı yayın bağlantıları eşliğinde devam eden Demokrasi Nöbeti'nde vatandaşlar için yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

Memur Sen Gördes temsilcisi Menderes Aydın, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Kaymakam T. Hakan Bilgin birer konuşma yaptı.

15 Temmuz Şehitler Parkını dolduran vatandaşlar, kurulan dev ekranlarda 15 Temmuz belgeselini izledi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki konuşmasını canlı takip etti. Saatler 16 Temmuz Pazar günü 00.13’ü gösterdiğinde merkez ve mahallelerdeki tüm camilerde sela okundu. Pazar günü sabah namazıyla program sona erdi. 16 Temmuz gecesi de nöbet tutularak etkinlikler sona erdi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....