Kocamurtluk Mesire Alanı'nın Yapımına Başlandı
Gördes Belediyesi'nin İller Bankası'na hazırlattığı Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yapımına başlandı.

Gördes'in en güzel yerlerinden olan çamlık mesire alanına yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yapımınına başlandı.

Seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özelliği barındıran yaklaşık 3 milyonluk proje Kocamurtluk Mesire Alanı'nın 2017 sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Gördes'in sosyal hayatına renk katacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı'na büyük önem gösteren Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; "Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçemize güzel bir proje kazandırmak için uzun süredir çalışıyoruz. Buraya yapılacak olan proje Gördes'imize yakışır bir proje olmalı çünkü bu mesire alanı ilçemizin en önemli noktalarından birisi. İnanıyorum ki Kocamurtluk Mesire Alanı tamamlandığında Gördesli aileler için, gençlerimiz için bir cazibe merkezi olacaktır. Projemiz içerisinde ailelerin çocuklarıyla huzur içinde vakit geçirebilecekleri, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir alan olacak. Projemizin yapımına başlandı. Her detayı en ayrıntılı şekilde inceliyoruz. Emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....