Gördes Akhisar Yolunda Çalışmalar Devam Ediyor
Kaymakam T. Hakan Bilgin ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yapımına devam edilen Gördes-Akhisar Yolu ve çevre yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Gördes'te devam eden devlet yatırımlarına her yıl yenileri eklenmeye devam ediyor. Yıllardır Gördesli vatandaşların en önemli beklentisi olan Gördes-Akhisar yolunda geçtiğimiz aylarda başlatılan viraj açma ve dolgu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Gördes-Akhisar Yolu'nda çalışmalar tüm Hızıyla devam ediyor.
Gördes-Akhisar yolunda birçok noktada virajlar için genişletme ve dolgu çalışması yürütülüyor. Gerekli noktalara istinat duvarları ve menfez çalışmaları yapılıyor. Başlatılan çalışmalar sonucunda virajların tamamına yakını genişletilerek sıfıra indirilmiş olacak. Gördes-Akhisar yeni yolu eski yola göre daha güvenli olacak. Virajlar yüksek ölçüde azaltılacak. Eğimler azaltılarak, yol genişletilecek ve araç arkası beklemeler sona erecek. Gördes-Akhisar yeni karayolu 1A kalite standartlarına çıkacak.

1. Çevre yolunda sona yaklaşıldı.
Yüklenici firma yetkililerinden alınan bilgilere göre 1. çevre yolunda sona yaklaşıldı. Çevre yolunun bu yıl sonuna kadar ulaşıma açılması hedefleniyor. Ölçümleri ve kesim çalışmaları tamamlanan 2. çevre yoluna ise Gördes-Akhisar yolunun tamamlanmasının ardından geçilecek.

Kaymakam Bilgin ve Başkan Akyol Gördes-Akhisar yolunda ve çevre yolunda devam eden çalışmalar hakkında açıklama yaparak; Gördes-Akhisar yolunun vatandaşlarımız için ne denli önemli olduğunu çok iyi bildiklerini ifade ederek; devam eden çalışmaların her adımını yakından takip ettiklerini söyledi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....