Gördes Belediyesi'nden WhatsApp İletişim Hattı
Gördes Belediyesi vatandaşların belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerden daha çabuk yararlanmasını ve istek, talep, şikayetlerine daha hızlı cevap verebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Gördes Belediyesi vatandaşların belediyenin gerçekleştirdiği hizmetlerden daha çabuk yararlanabilmesi ve istek, talep, şikayetlerine daha hızlı cevap verilebilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Gördes Belediyesi, WhatsApp İletişim Hattı oluşturdu. İlçede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlar 0 533 704 66 07 numaralı WhatsApp İleitşim hattı üzerinden de müracaatlar da bulunabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; "Gördes'te vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin hizmet sunmak için kullanıma açtığımız WhatsApp İletişim Hattı sayesinde, hem vatandaşlarımızla daha kolay iletişim kuracağız hem de talep ve önerileri en kolay yoldan çözüme kavuşturacağız. Halkımız "WhatsApp" uygulaması ile öneri, şikayet ve taleplerini haftanın 7 günü 24 saat görsel mesajlar ile 0 533 704 66 07 numaralı telefon hattına iletebilecekler" dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....