Başkan Akyol'dan Yeni Hicri Yıl Mesajı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Yeni Hicri Yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı. Yeni Hicri Yılın İslam Alemine huzur ve bereket getirmesini dileyen Başkan Akyol mesajında şu ifadeleri kullandı:

“İslam Aleminde Hicri Yeni Yılı, Muharrem ayının ilk günüdür. Bu muhterem ay aynı zamanda inananlar için içinde güzellikler barındıran ameller de  müjdelemiştir. Yepyeni bir yılın habercisi olan, bolluk ve bereketin temsili aşure gününü içinde saklayan bu mübarek aya girerken, tüm İslam Alemi, tüm insanlık için huzurun, sağlığın, bereketin ve mutluluğun daim olduğu bir yıl diliyorum.

Tarihimize baktığımızda her şeyin dönümü, başlangıç noktası olarak kabul edilen Yeni Hicri Yıl kira anlaşmalarının yenilendiği, yıllık anlaşmaların tekrar edildiği ilk gün olarak idrak edilirdi. Bu mübarek ay bu nedenle içinde bir yenilenme, yeniden başlama halini barındırmaktadır.

Bu vesile ile tarihimizdeki örneklerden de yola çıkarak, dilerim ki; tüm kötülüklerin ardımızda kaldığı, hayırlı kararların alındığı, birlik beraberlik içerisinde nice güzel hizmetler verebildiğimiz bir yıl olur. Yeni Hicri Yılınızı kutlar, saygılar sunarım.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....