3 Yıldızlı Otel Projesiyle İlgili Süreç Başladı
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara ve Sivas'ta çeşitli temaslarda bulundu. 3 Yıldızlı Otel Projesi'yle ilgili sürecin başladığını ifade eden Başkan Akyol, Koca Murtluk Mesire Alanı'nında da çalışmaların devam ettiğini söyledi.

3 Yıldızlı Otel Projesiyle ilgili süreç başladı.
İller Bankası ve Gördes Belediyesi ortaklığında devam eden ve yeni başlatılacak olan projelerle ilgili görüşmelerde bulunmak amacıyla İller Bankası Yatırım Değerlendirme Dairesi Başkanı İlker Şadi İşleyen'i makamında ziyaret eden Başkan Akyol; " Hemşerilerimizin de bildiği gibi Koca Murtluk Mesire Alanı Projemizin çalışmaları devam ediyor.  Projemizin içerisinde seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, oyun parkları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özellik var. İnşallah projemiz tamamlandığında ilçemizin sosyal ve kültürel hayatına farklı bir renk katacaktır. Diğer yandan Daire Başkanımız İlker Beyle yaptığımız görüşmeler sonucunda Gördes'imizin ihtiyaçlarından olan 3 Yıldızlı Otel Projemizle ilgili süreci de başlatmış bulunuyoruz. Gördes'imize hayırlı olsun" dedi.

Gördes'in en büyük ihtiyaçlarından birisi olan konaklama için Gördes Belediyesi prestij bir proje hazırlığında. Gördes'e yakışacak 3 yıldızlı otel ve yaşam merkezi sadece konaklama değil; Türk Hamamı, havuz, sauna, otopark ve konferans-düğün salonu, iş yerleri gibi birçok aktivitenin gerçekleşeceği tam donanımlı bir yaşam merkezi planlanıyor.

Temaslarının Ankara ayağında İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Gördesli Ümit Cavuldak'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Akyol Ankara temaslarını Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Bilal Temel'i ziyaret ederek tamamladı.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....