Başkan Akyol'dan Aşure Hayrına Davet
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure hayrına tüm Gördes halkını davet etti.

Başkan Muhammet Akyol, Muharrem ayı dolayısıyla 9 Ekim 2017 Pazartesi Günü saat 12.00’da Engelsiz Engelliler Parkında düzenlenecek olan Gördes Belediyesi Geleneksel Aşure Hayrına tüm Gördes halkını davet etti.

Başkan Muhammet Akyol, yaptığı açıklamada, Muharrem ayının dayanışma, birlik ve paylaşma ayı olduğunu belirterek, "Bu yıl da yaklaşık 5 bin kişilik aşure yaptırarak, dağıtımını gerçekleştireceğiz. Gördes Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz aşure dağıtımı yine birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Muharrem ayını bir kez daha tebrik ediyor, tüm halkımızı aşure hayrımıza bekliyoruz" dedi.

Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....