Gördes Belediyesi ve Gördes GHSİM'den Polis Adaylarına Ücretsiz Parkur
Gördes  Belediyesi ve Gördes Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü tarafından polislik sınavlarına hazırlanacak gençler için ücretsiz parkur kuruldu.

Kapalı Spor Salonu'nda  Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) adaylarının ücretsiz olarak faydalanabileceği parkur 9 Ekim Pazartesi hizmet vermeye başlayacak.

Ücretsiz olarak gençlerin hizmetine sunulacak bu parkurun polislik sınavına hazırlanan gençlerin umudu olacağını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " Gençlerimiz uzman eğitmenler eşliğinde ücretsiz olarak bu parkurdan faydalanabilecek. Gördes Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan ücretsiz parkura tüm polislik adayı gençlerimizi bekliyoruz. Çalışma ortağımız Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne de bu konuda ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Polislik yetenek parkurundan faydalanmak isteyen öğrenciler kayıt için Kapalı Spor Salonunda bulunan Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'ne başvuru yapabilir.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....