Başkan Akyol Çiftçilerle Birlikte Tohum Saçtı
Her kesimden vatandaşla sık sık bir araya gelen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, kendinin de memleketi olan Yeşilyurt mahallesinde Gördes Belediyesinin çalışmalarını incelerken ziyaret ettiği çiftçilerle birlikte tohum saçtı.

Gördes’e yaptığı hizmetlerin yanı sıra bulduğu her fırsatta düğün, sünnet, cenaze ve hayır merasimlerinde vatandaşlarla bir araya gelen ve vatandaşların takdirini kazanan Başkan Akyol, belediye çalışmalarını yerinde incelemek için gittiği Yeşilyurt mahallesinde çiftçi vatandaşlarla birlikte tohum saçtı. Görüntüleri soyal medya hesabından paylaşan Başkan Akyol şu ifadeleri kullandı; " Doğup büyüdüğüm memleketim Yeşilyurt mahallemizde tohum ektik. Tohumları toprakla buluşturan tüm çiftçilerimize Rabbim'den bereket diliyorum"

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....