Atık Getirme Merkezi'nin Yapımına Başlandı
Gördes Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onaylı birinci sınıf Atık Getirme Merkezi'nin yapımına başlandı.

Gördes Belediyesi tarafından yapımına başlanan Atık Getirme Merkezi, Gördes'te geri dönüşüm noktasında yapılmış ilk tesis olma özelliği taşıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı onaylı olan Atık Getirme Tesisi'nin maliyeti 200 bin TL.

Vatandaşlar ve firmalar birçok atığı tesise bırakabilecek.
Gördes Sanayi Sitesi yakınına inşa edilen Atık Getirme Merkezine kağıtlar, kartonlar, plastikler, metaller, camlar, ahşaplar, çekyatlar, tekstil ürünleri, elektrikli ve elektronik ekipmanlar, floresanlar, lambalar ve diğer çivi içeren atıklar, kurşunlu piller ve diğer piller, ilaçlar, yağlar, ömrünü tamamlamış lastikler tesise alınacak. Mutfak atıkları, park ve bahçeler atıkları, inşaat ve yıkıntı atıkları, endüstriyel atıklar, tıbbi atıklar ve patlayıcı radyoaktif atıkların tesise alınmayacak.

Gördes Belediyesi tarafından yapımına başlanan Atık Getirme Merkezi’nin çevresi duvarla örülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol "Kağıt, karton, plastikler, elektronik araç ve gereçler, piller, tekstil ürünleri, yağlar, camlar ve birçok atığın burada konteynırlarda toplanmasının ardından ilgili firmalar tarafından alınarak geri dönüşüme kazandırılacak. Geri dönüşüm konusunda hayata geçirecek olduğumuz bu önemli adım, ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....