Gördes Belediyesi Erkek Voleybol Takımı Kuruldu
Gördes Belediyesi tarafından ilk defa liglere katılarak Gördes'i temsil edecek erkek voleybol takımı kuruldu.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla Gördes Belediyesi Voleybol Takımı adı altında kurulan ve bölgesel liglere mücadele edecek olan erkek voleybol takımında geçtiğimiz günlerde seçmeler yapıldı. Seçmelere ilçede bulunan liseli öğrenciler oldukça ilgi gösterirken böyle bir olanağın kendilerine sunulmasından dolayı Başkan Akyol'a teşekkür etti.

98-2002 doğumlu erkek öğrencilerden oluşacak olan Gördes Belediyesi Voleybol Takımı bu sene  Manisa Yıldız Erkekler ve Genç Erkekler Liginde mücadele edecek. Ligler önümüzdeki günlerde başlayacak. Sporcular seçmelerin ardından ocak ayı içerisinde başlayacak olan liglere oldukça iddialı şekilde hazırlanacak.

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı açıklamada, Gördes'i voleybolda en iyi şekilde temsil etmeyi ve ilçe tanıtıma katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade ederek; " Gördes Belediyesi olarak gençlerimize yönelik yatırımlar yapmaya, sportif faaliyetler gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onları spora alıştırmak, sporla vakit geçirmelerini sağlamak adına Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'yle böyle bir adım attık. Umarım takımımız başarılı bir şekilde yoluna devam eder. Gördes'imize ve spor camiamıza hayırlı olsun" dedi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....