Gördes Adım Adım Doğalgaza Kavuşuyor
Gördes'in tarihi bir başarıya imza atarak hak kazandığı doğalgazın şehir içi iletim hattı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Gördes ilçe merkezinde toplamda 23 km doğalgaz hattı döşenecek. Birçok mahallede ilgili çalışmalar devam ederken, Gördesli vatandaşları da doğalgaz heyecanı sardı.

Şehir içinde devam eden doğalgaz çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcı Rıza Dilcan ile birlikte yerinde inceleyen Gördes Belediye Başkanı Akyol çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Gördes'in 2018 yılında Gördes'in doğalgazı kullnacağını müjdeleyen Başkan Muhammet Akyol “Gördes'te bir hayalimizi, rüyamızı daha gerçekleştiriyoruz. Doğalgaz iletim hattı inşallah bu yıl sonuna kadar Gördes'e ulaşmış olacak. 2018 yılı içerisinde de doğalgazı kullanmaya başlamış olacağız. Gördes bir hayalini daha gerçekleştirmiş olacak. Bizler de bu mutluluğu hemşehrilerimizle beraber paylaşacağız. Emeği geçen katkı sağlayan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Firma yetkilileri bu yıl sonuna kadar kazı çalışmalar biteceğini, ardından abone bağlantıları ve test çalışmaları başlayacağını bildirdi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....