KOSGEB Girişimcilik Kursuna Başvurular Devam Ediyor
İşsizlik sorununa çözüm üretmek ve girişimcilere katkı sağlamak adına çalışmalar yürüten Gördes Belediyesi, KOSGEB işbirliği ile 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' başvurularını almaya devam ediyor.

Kendi işinin patronu olmak isteyenlerin Gördes Belediyesi'ne başvurarak kayıt yaptırabileceğini duyuran Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, sertifika alma yeterliliği gösterenlerin işyeri açmak için KOSGEB'in desteklerinden faydalanabileceğini ifade etti.

Belediye Kültür Sarayı'nda uzman eğitmenler eşliğinde 30 Ekim Pazartesi tarihinde başlayacak olan girişimcilik kurslarına kayıtlar 27 Ekim Cuma tarihine kadar devam edecek.

Başvuru yapmak isteyenlerin 0236 547 1520 (dahili 126) numaralı Gördes Belediyesi Proje Ofisi'ni arayarak bilgi alabilir ve Gördes Belediyesi Proje Ofisini ziyaret ederek bizzat başvuru da bulunabilir.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....