15 Temmuz Şehitler Parkı'nın Yapımına Başlandı
Gördes Belediyesi tarafından 15 Temmuz Darbe girişiminde Gördesli vatandaşların Demokrasi Nöbeti tutuğu park için çalışmalar başlatıldı.

Geçtiğimiz yıl Gördes Belediye Meclisi'nin aldığı kararla ismi 15 Temmuz Şehitler Parkı olarak değiştirilen Bosna Hersek Parkı'nda  çalışmalar başlatıldı. Şehit Makbule Hanım Meydanı'nın hemen karşısında bulunan 15 Temmuz Şehitler Parkı artık yepyeni bir görünüm kazanacak.

Park projesinin içerisinde Selçuklu motifli büyük ve görkemli bir Saat Kulesi bulunuyor. Kafeterya ve havuzun da yer aldığı parkta, resimler ve bilgilendirme panolarıyla 15 Temmuz vurgusu yapılacak. Park için geniş kapsamlı çevre düzenleme ve peyzaj çalışması yapılacak. Bu kapsamda kafeteryanın temel atma çalışmaları başlatıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ziraat Bankası önünden uzanan yol Sevgi Yolu'yla birleştirilecek. Işıklandırılma çalışması yapılarak, Sevgi Yolu'nun devamlılığı sağlanacak.

15 Temmuz Şehitleri'nin sonsuza dek yaşatılması ve unutturulmamsı adına böyle bir adım attıklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; " Projemizde Gördes'imiz için de sürprizler var. Büyük bir saat kulesi parkımızın en güzel yerinde Gördes'imizin sembolleşen simgelerinden birisi olacak. Bunun yanında parkımızda geniş kapsamlı bir çevre düzenleme ve peyzaj çalışması yapılacak. Havuz ve kafeteryanın da bulunacağı parkımızda 15 Temmuz'a dair bir çok bilginin ve fotoğrafın yer alacağı platformlar oluşturulacak. 15 Temmuz'da vatandaşlarımızla omuz omuza nöbet tuttuğumuz bu parkla 15 Temmuz Şehitlerimizi sonsuza dek yaşatacağız. 15 Temmuz'u unutmayacağız, unutturmayacağız. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum"dedi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....