Gördes Belediyespor Yoluna Namağlup Devam Ediyor
Geçtiğimiz yıl Manisa 1. Amatör B Grubunda namağlup şampiyon olarak tarihi bir başarıyla Manisa Süper Amatör B Grubuna yükselen Gördes Belediyespor bu sene de 13 puanla dev bütçeli rakiplerinin karşısında liderliği namağlup olarak göğüslüyor.

Gördes Belediyespor Manisa Süper Amatör B Grubunda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Gördes Belediyespor'un Salihli Belediyespor, Manisa Sanayispor, Saruhanlı Spor, Kula Spor gibi rakiplerinin bulunduğu ligde  gösterdiği üstün başarı Manisa ve ilçelerinde spor gündeminin en çok konuşulan konusu oluyor.

Şuana kadar oynadığı karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmeyen mavi beyazlılar; namağlup serisine Saruhanli Belediye Spor'u kendi evinde 1-0 mağlup ederek başladı. Ardından Kula Spor deplasmanından 1-0 galip döndü. Manisa Sanayi Spor'u 2-0 yenerek serisini sürdüren Gördes Belediyespor zorlu Salihli Belediye Spor deplasmanında 1-1 beraberlikle ayrıldı. Karaağaclı Teknik Spor deplasmanından aldığı 3-1'lik net bir skorla namağlup olarak oturduğu liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı.

Gördes Belediyespor'un genç ve başarılı teknik sorumlusu Mehmet Yavuz, yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz sezon 16 maç oynadık. Bunun 15’ini galibiyetle 1 maçı ise beraberlikle tamamladık. Bu sene zorlu rakiplerimizin bulunduğu Manisa Süper Amatör liginde büyük bir mücadele veriyoruz. Bizim bütçemizin onlarca katı büyüklüğündeki köklü kulüplerin karşısında namağlup olarak liderliğimizi sürdürüyoruz. Gördes Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'un ve Gördesli vatandaşlarımızın desteği ile tam bir anlamıyla bir ekip olduk. Kısıtlı imkanlarla ciddi başarılara imza attık ve atmaya devam edeceğiz. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan Gördes halkına ve bu mutluluğu bizlere tattıran futbolcularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 ..... YEREL HAYVAN KORUMA ..... ANKARA GÖRDESLİLER P.....