Gördes Belediyesi Taşeron İşçileri Kadroya Alıyor
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol taşeron işçilere kadro verilmesinin yasal mevzuatı hakkında belediye personelini bilgilendirerek; işçilerin kadroya alınma işlemlerini başlattı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile taşeron işçilerine çalıştıkları kurumlarda kadrolu olma imkanı sağlandı. KHK’nın Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından kurumlardaki taşeron işçilerin başvuruları da başladı. Gördes Belediyesi, KHK kapsamında bünyesinde çalışan taşeron işçilerin kadroya alınma işlemlerini Başkan Muhammet Akyol’un personel için verdiği kahvaltı programında başlattı.

Kahvaltı programında bir konuşma yapan Başkan Muhammet Akyol, “Bugün çok anlamlı bir gün. Heyecanlı ve sevinçli bir günü hep birlikte yaşıyoruz. Yıllardan beri beklenen ama bugüne kadar hiç kimsenin yapmaya cesaret edemediği milyonlarca kardeşimizi ilgilendiren bir yasayı Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan hayata geçirdi. Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Uzun yıllardan beri Gördes’imize birlikte hizmet ediyoruz. Biz Gördes Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Gördes Belediyesi olarak tüm taşeron işçilerimizin başvurularını almaya başladık. Hayırlı, mübarek olsun”

Taşeron olarak çalışan işçiler kadroya geçirilecek olmanın mutluluğunu yaşarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkan Muhammet Akyol’a teşekkür ettiler.

Taşeron işçilere kadro başvuruları 2 Ocak’ta başladı. Kadrolu olmak isteyen taşeron işçiler istihdam edilecekleri kurumlara 11 Ocak’a kadar başvuru yapmak zorunda. Kadroya geçiş süreci de en geç 2 Nisan’da tamamlanacak.

Gördes Belediyesi Ta..... Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU.....