Başkan Muhammet Akyol Gazetecileri Unutmadı

Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, ilçemizde çalışan basın mensuplarını ağırladı. Anadolu Otelde düzenlenen kahvaltı davetine katılan, ilçemizdeki gazete ve haber ajansı temsilcilerine Başkan Akyol ve Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan eşlik etti.

Kahvaltı esnasında basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Akyol, basının önemine vurgu yaptı. Akyol konuşmasında şunları söyledi: “Mesai gözetmeden gece gündüz fedakarca çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İlçemizde aktif olarak görev yapan gazetecilere küçük hediyeler takdim eden Başkan Akyol’a basın mensupları teşekkür etti. Gazeteciler, bu güzel davet için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG..... YAZ SPOR OKULU 2016 .....