Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi Kendi Su İhtiyacını Karşılayacak
Gördes Belediyesi’nin prestij projeleri arasında yer alan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi yapılan sondaj çalışmaları sonucunda kendi su ihtiyacını kendisi karşılayacak. Kocamurtluk mesire Alanı Projesi’nin devam eden sondaj çalışmalarını Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol  Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan’la birlikte yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bildi alan Başkan Muhammet Akyol; “Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi tamamlandığında Gördesli aileler için, gençlerimiz için bir cazibe merkezi olacak bir proje. İçerisinde ailelerin çocuklarıyla huzur içinde vakit geçirebilecekleri, gençlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın çeşitli aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri bir çok alan olacak. Bizler de bu sondaj çalışmasıyla projemizin kendi su ihtiyacını kendisinin karşılamasını gerektiğini düşündük. Projemiz içerisinde süs havuzu da mevcut. Bunun yanında içinde barındıracağı tesislerde de su ihtiyacı olacak. Sondaj çalışması sonucunda çıkan su, projemize yetecek düzeyde. Hayırlı olsun” dedi.

Gördes'in güzide yerlerinden olan çamlık mesire alanına Gördes Belediyesi tarafından yapılacak olan Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin içerisinde seyir kulesi, kır düğün salonu, kır lokantası, spor alanları, oyun parkları, piknik alanları, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi birçok özellik bulunuyor. Kocamurtluk Mesire Alanı Projesi'nin yaklaşık maliyeti ise 2.600.00,00 TL.

Gördes Belediyesi Ta..... Toplu Konut İdaresi ..... Ücretsiz Kick Boks K..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Sözlü ve Uygulamalı ..... Taşeron Kadrosu Sözl..... Sürekli İşçi Kadrola..... Sürekli İşçi Kadrola..... 2. Etap TOKİ Projesi..... 2. Etap TOKİ Projesi..... Mahalli İdareler Gör..... Gördes Belediyesi Ya..... Ücretsiz DGS Deneme ..... Kitap Okuma Kampanya..... Ücretsiz Halk Oyunla..... Mahalli İdareler Gör..... ÜCRETSİZ KEMAN KURSU..... MİLLİ İRADE NÖBETİ..... HACİVAT KARAGÖZ GÖLG.....